WWW.BODYBEST.DK

DIN Portal til Alt om Krop & Velvære

Netværksmarkedsføring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 chart.dk

 

 

 

Hvad er netværksmarkedsføring?

Netværksmarkedsføring...

 • Er en personlig salgsmetode, der gør produkterne tilgængelige for alle. Produkterne sælges gennem uafhængige salgsrepræsentanter kaldet distributører.
   
 • Det betyder personlig præsentation af produkterne, så forbrugeren har mulighed for at forstå den avancerede teknologi og kvalitet, de bygger på.
   
 • Er en effektiv metode til markedsføring og forhandling af produkter. Distributører får kommission for produkter, der sælges til deres personlige kunder.
   
 • Giver enkeltpersoner mulighed for at opbygge deres egen forretningsorganisation. De modtager yderligere bonus for produkter solgt af de kunder, de har sponseret og oplært til at blive distributører.
   
 • Skaber indtjeningsmæssig synergieffekt, fordi distributørerne får betaling for det produktsalg, der bevæger sig gennem hele organisationen.

Hvis du som de fleste mennesker føler, at du har for lidt tid og penge til dig selv og din familie, er det måske nu, du skal se på dit liv og ændre det for altid.

Som distributør hos Nu Skin Enterprises kan du starte din egen forretning, få opfyldt dine drømme og nyde den livsstil, som du fortjener. Faktisk siger de fleste af vores distributører, at den vigtigste grund til, at de greb chancen med Nu Skin Enterprises' forretningsmulighed var, at indtjeningsmulighederne kan skræddersyes, så de passer til individuelle tidsplaner og indtjeningsbehov.

 

Ønsker du yderligere information, så kontakt mig.
Klik Her...

Hjælp børn i tredje Verden

Gør en Forskel

Gennem initiativet Nourish the ChildrenTM går Nu Skin Enterprises (NSE) sammen med vores omfattende, verdensomspændende distributionsstyrke om at skaffe ernæring til verdens sultende børn. Vi er dybt bekymrede over, at der hver dag dør mere end 15.000 børn af fejlernæring rundt omkring i verden. Vores fælles mission er at være en effektiv kraft, der kan redde børneliv.

KLIK HER OG GØR EN FORSKEL

 

  

 

 

 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright JM Data

Siden administreres af www.webinfo.nu

Siden er sidst opdateret d. 11. March 2004